Inscriere FoodService & Hospitality Expo 4 – 6 noiembrie 2023

BILETE DE PARTICIPARE exclusiv pentru reprezentantii locatiilor HoReCa: barista, barmani, chefi, pastry chefs, somelieri, manager locatie, administratori, proprietari etc.

Inregistrarea la eveniment prin folosirea voucher-ului (reducere 100%) este acceptata doar pentru reprezentantii locatiilor Horeca. Taxele de participare se pot plati exclusiv online. Toate taxele de inregistrare includ TVA 19%.

PROCEDURA DE INSCRIERE

  • Alegeti categoria din care faceti parte: Reprezentant al locatiilor Horeca sau reprezentant al furnizorilor/distribuitorilor Horeca.
  • Completati numarul de participanti. Daca alegeti plata cu cardul va rugam sa completati datele de facturare si apoi faceti plata. Daca aveti un voucher de gratuitate 100% nu este necesar sa ne furnizati datele de facturare.
  • Pe adresa de email veti primi un link pe care va rugam sa-l accesati pentru a completa datele despre participanti (nume, email etc.). Acest pas este obligatoriu si doar dupa completarea informatiilor procedura de inscriere este completa.
  • Incepand cu 16 octombrie vom trimite prin email codul unic de inregistrare (QR-code) la Foodservice & Hospitality Expo catre toti participantii inscrisi ce au respectat procedura de inscriere.

Accesul va fi permis doar pe baza codului unic de inregistrare Foodservice & Hospitality Expo. Pentru nerespectarea procedurii de inscriere ne rezervam dreptul de a anula inscrierea la  Foodservice & Hospitality Expo. 

Cate bilete de acces doriti sa achizitionati?

1
Achita contravaloarea biletelor de acces prin tranzactie online (obligatoriu)
Achita contravaloarea biletelor de acces folosind codul de voucher (obligatoriu)
Facturare pe persoana fizica sau persoana juridica (obligatoriu)

Total de plata: lei

Date Facturare

Prenumele Cumparatorului (obligatoriu)
Numele Cumparatorului (obligatoriu)
Tara Cumparatorului (obligatoriu)
Numele Companiei pentru facturare (obligatoriu)
Codul Numeric Personal (obligatoriu)
Numarul de ordine in Registrul Comertului (obligatoriu)
Adresa Cumparatorului (obligatoriu)
Orasul Cumparatorului (obligatoriu)
Emailul pe care se va trimite link-ul cu adaugarea participantilor (obligatoriu)
Numarul de telefon al Cumparatorului (obligatoriu)
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile stipulate in Politica de Confidentialitate si imi exprim acordul pentru prelucrarea datelor. (obligatoriu)